panells de connexió Servei de Gestió Acadèmica

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Servei de Gestió Acadèmica   Servei de Gestió Acadèmica
Servei de Gestió Acadèmica

panells de connexió

El panell (o caixa) de connexió funciona com una prolongació del panell de comandaments i de les connexions del videoprojector. Pot instal·lar-se en la paret de la sala o sobre una torreta i ens permet:

model JS modele IPC-1N modele IPC-1H

foto caixa connexió 1

sense control d'encès    
     

 

 

foto caixa connexió en torreta 2

Les torretes sobre les quals estan instal·lades algunes caixes de connexió també incorporen connexió a Internet i preses de xarxa elèctrica. A més tenen un interruptor d'encès i apagat de la torreta.

Panells sense control d'encès

També existeixen panells de connexió bàsics, solament amb els connectors (VGA, RCA, HDMI, àudio...) Són caixes simples que no tenen control d'encès, de volum, ni de senyal. Amb aquests panells, per a encendre el projector s'ha d'usar el comandament a distància de l'equip.

 

 

 

 

 

 

 

 

model Fonestar WPL-401

 

Panell JS

foto caixa connexió funciones

1. Encès i apagat:
2. Connexions PC:

Connecta l'ordinador al videoproyector. Els ordinadors fixos en l'aula ja tenen aquesta connexió fixada. Si volem substituir l'ordinador fix per un altre, o per un portàtil, haurem de desconnectar el cable VGA de l'entrada PC IN i substituir-ho pel de el nou equip. Si no es disposa de cable VGA es pot demanar prestat en la consergeria.

Aquesta connexió està fixada de forma permanent al videoprojector com a part de la infraestructura de l'aula. Ha d'estar sempre connectat.

Connecta el so de l'ordinador, de manera que podrà escoltar-se a través del petit altaveu que incorporen els videoprojectors.

3. Connexions per a vídeo:

L'entrada de color groc (vídeo in) permet veure les imatges. Les entrades roja i blanca són per al so. Per a tenir imatge i so és necessari connectar els tres cables.

4. Control de volum (en els panells que ho incorporen):
5. Opció PICTURE BLANK:

Panell IPC-1N

1. Encès i apagat:
2. Connexions:

Connecta l'ordinador al videoprojector. Els ordinadors fixos en l'aula ja tenen aquesta connexió fixada. Si volem substituir l'ordinador fix per un altre, o per un portàtil, haurem de desconnectar el cable VGA de l'entrada PC IN i substituir-ho pel de el nou equip. Si no es disposa de cable VGA es pot demanar prestat en la consergeria.

3. Connexions per a vídeo:

L'entrada de color groc (vídeo in) permet veure les imatges. Les entrades roja i blanca són per al so. Per a tenir imatge i so és necessari connectar els tres cables.

4. Control de volum:
5. Opció BLANK:
6. Opció SYNC:

Panell IPC-1H